Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Τα μπαλόνια στο πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής: Γέννηση!


Ο ερχομός μιας νέας ζωής...

Το πιο όμορφο γεγονός... o ερχομός μιας νέας ζωής!
Τα πιο δυνατά συναισθήματα... να γίνεσαι μαμά ή μπαμπάς, παππούς ή γιαγιά, να αποκτάς αδερφάκι (καλά ίσως να μην χάρηκες και τόσο γι' αυτό αρχικά), να βλέπεις ένα πολύ αγαπημένο σου πρόσωπο να δημιουργεί οικογένεια!

Kαι πάντα στις ομορφότερες στιγμές της ζωής, τα μπαλόνια είναι εκεί για να τις κάνουν λίγο πιο ξεχωριστές, να μοιράσουν μερικά χαμόγελα ακόμα!
Μια χειρονομία αγάπης λοιπόν, είναι να εμφανιστείτε στο μαιευτήριο με ένα μπουκέτο μπαλόνια για τον νέο πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα ή να κάνετε μια γλυκιά υποδοχή στους νέους γονείς στολίζοντας το σπίτι με μπαλόνια!

Μπουκέτο Μπαλόνια για το Νεογέννητο
Η κύρια ερώτηση που επικρατεί μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων είναι.. «αγόρι ή κορίτσι»; Δύο διαφορετικοί κόσμοι και μία αφορμή ακόμα για εορτασμούς! It's a boy ή It's a girl σχέδια σε τυπωμένα latex μπαλόνια γέννησης ή foil μπαλόνια γέννησης!
Τυπωμένο μπαλόνι "Οh baby" & "It's a boy/It's a girl"

Latex τυπωμένα μπαλόνια γέννησης

Μπαλόνι Foil 'Boy' & 'Girl'
To μπουκέτο μπαλόνια που θα διαλέξετε μπορεί να είναι αρκετά απλό και να το φτιάξετε μόνοι σας, επιλέγοντας τα μπαλόνια γέννησης που σας αρέσουν μαζί με μία φιάλη ήλιον, -τόσο εύχρηστη που κάνει το φούσκωμα διασκέδαση-  έτσι ώστε τα μπαλόνια να πετάνε και να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά!


Φυσικά το παιχνίδι των μπαλονοκατασκευών μπορεί να φτάσει πολύ μακριά ανάλογα την όρεξη και το χρόνο που διαθέτετε! 



Καλώς ήρθε λοιπόν το μωράκι σας! Χαρίστε του την καλύτερη υποδοχή, συνοδεύοντας το βρεφικό του δώρο με μπαλόνια που θα γεμίσουν χρώμα και χαρά την αξέχαστη στιγμή της γέννησης του, χαρά για τους γονείς του κι εσάς!
Βρείτε όλα τα μπαλόνια γέννησης εδώ: 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάπτιση: Γλιτώστε το τραπέζι μ' έναν εντυπωσιακό μπουφέ στην εκκλησία!

Ονειρεύεστε μια εντυπωσιακή βάπτιση για το μικρό σας πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα, αλλά η πολυέξοδη δεξίωση αναστέλλει τα όνειρά σας; Υπάρχ...