Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Halloween Πάρτυ με μπαλόνια!


Και τι είναι πια αυτό το «Χάλοουιν»;

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου, όπου τα παιδιά μεταμφιέζονται σε κάτι τρομακτικό, επισκέπτονται τα σπίτια της γειτονιάς και ρωτούν «φάρσα ή κέρασμα», ένα δίλημμα ‘τρομακτικά’ δύσκολο. Οι σπιτονοικοκύρηδες πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε μία ανατριχιαστική φάρσα που θα του κόψει την ανάσα και στο να προσφέρουν κεράσματα. Έτσι, τα παιδιά γυρίζουν σπίτι τους με πολλά πολλά γλυκά.


Το Halloween ήρθε στην Ελλάδα πρόσφατα και διαφοροποίειται από τις Απόκριες, καθώς έχει μια χροιά μυστηρίου και τρόμου και όχι αυτή της ξέφρενης διασκέδασης και χορού ως το πρωί, όπως έχουμε στο μυαλό μας το Πατρινό Καρναβάλι. Κάποιοι δυσανασχετούν με το Halloween, καθώς το θεωρούν ξενόφερτο έθιμο, εμείς επιμένουμε να αρπάζουμε τις ευκαιρίες για λίγη διασκέδαση και παιχνίδι ακόμα! 

Γιατί να πούμε όχι λοιπόν σε ένα ιδιαίτερο φθινοπωρινό πάρτυ; Είτε πρόκειται για ένα παιδικό πάρτυ, είτε γιατί απλά θέλετε να μαζευτείτε με τους φίλους σας και να κάνετε κάτι διαφορετικό, το πάρτυ Halloween σίγουρα θα είναι μια αξέχαστη βραδιά!

Let's do it: Halloween Party!

Το βασικότερο φυσικά είναι η μεταμφίεσή σας, που περιλαμβάνει κάποιο κουστούμι και make-up. Επειδή σίγουρα θα έχετε πολλές τέτοιες ιδέες, αυτό το αφήνουμε πάνω σας. Εμείς θα σας επισημάνοουμε τι δεν πρέπει να ξεχάσετε από την προετοιμασία και το στολισμό ενός Halloween Party!

Μπαλόνια!

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι κάθε παιδί (ακόμα και τα ..πολύ μεγάλα) ξετρελένεται στη θέα των μπαλονιών! Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Halloween Μπαλόνια.

Μπαλόνια latex με κολοκύθες, αράχνες, νεκροκεφαλές και άλλα 'στοιχειωμένα' σχέδια,
Latex μπαλόνια Halloween
Μπαλόνια foil, που ίσως να μην μας τρόμαξαν και τόσο γιατί είναι πολύ χαριτωμένα, αλλά όλοι θα τα θέλαμε στο πάρτυ μας,

Foil μπαλόνια Halloween

Μπαλόνια γράμματα για να γράψουμε το δικό μας τρομακτικό μηνύμα,


Halloween Treats!

Καλύτερα να έχετε φροντίσει να υπάρχουν ζαχαρωτά στο σπίτι, αλλιώς τι θα κεράσετε τους στοιχειωμένους επισκέπτες για να γλιτώσετε απ'τη φάρσα τους;! Στο ίντερνετ μπορείτε να βρείτε αμέτρητες συνταγές για γλυκά και ζαχαρωτά με την ανάλογη.. Halloween όψη.





Και για να τους 'κεράσετε', θα χρειαστείτε χωνάκια ζαχαρωτών ή κουτάκια τύπου ποπκόρν. Θυμηθείτε: Όσο πιο ευχαριστημένοι μείνουν τόσο λιγότερο πιθανό είναι να πέσετε θύμα μιας πολύ τρομακτικής φάρσας!
Χωνάκια ζαχαρωτών & Κουτάκι τύπου ποπκορν

Στικάκια Photobooth!
Φυσικά δεν γίνεται σε ένα τέτοιο πάρτυ να μην υπάρξουν αμέτρητες φωτογραφίες! Κάντε της ακόμα πιο διασκεδαστικές με στικάκια Photobooth Halloween.
Στικάκια Photobooth Halloween

Και οι ιδέες για ένα τέτοιο πάρτυ δεν τελειώνουν ποτέ. Το Halloween είναι μια ευκαιρία να γίνεις πολύ δημιουργικός και να κάνεις το πιο ιδιαίτερο και διασκεδαστικό φθινοπωρινό πάρτυ!

Βρείτε όλα τα Halloween Μπαλόνια εδώ: https://www.balloon.gr/385-halloween-mpalonia
και όλα τα είδη πάρτυ Halloween εδώ: https://www.balloon.gr/384-halloween-party



                                                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάπτιση: Γλιτώστε το τραπέζι μ' έναν εντυπωσιακό μπουφέ στην εκκλησία!

Ονειρεύεστε μια εντυπωσιακή βάπτιση για το μικρό σας πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα, αλλά η πολυέξοδη δεξίωση αναστέλλει τα όνειρά σας; Υπάρχ...