Κυριακή 21 Απριλίου 2019

3+1 πασχαλινά πράγματα που μπορεί να θέλετε περισσότερο κι απ'τα παιδιά!

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το Πάσχα και είναι η αγαπημένη στιγμή για τα πασχαλινά ψώνια! Τι μπορεί να χρειαστεί κάποιος;

Λαμπάδες
Αν είστε νονοί και ψάχνετε κάτι όμορφο για το βαφτιστήρι σας, χωρίς όμως να πληρώσετε πολλά, εδώ θα βρείτε πολύ καλές λύσεις γιατί υπάρχουν λαμπάδες με όλα τα δημοφιλή παιδικά σχέδια, έρχονται έτοιμες σε όμορφη και προσεγμένη συσκευασία δώρου και κοστίζουν μόνο 6,90€! Τι καλύτερο;

Αν θέλετε κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό που.. γλιτώνει και το επιπλέον δώρο που συνήθως συνοδεύει τη λαμπάδα, τότε υπάρχουν λαμπάδες μαζί με ξύλινη πινακίδα δωματίου, η οποία ζωγραφίζεται και μπορεί να διακοσμήσει το παιδικό δωμάτιο!


Εσάς όμως; Νονοί, γονείς, μεγαλωμένα παιδιά έχουμε λαπάδες και για εσάς! Γιατί σε κανένα δεν αρέσει να κρατά ένα απλό κερί τη γιορτινή μέρα της Ανάστασης. 
Λαμπάδες λοιπόν που φέρουν το όνομα ή το αρχικό μονόγραμμα σας, για εσάς ή για να τα δωρίσετε στα αγαπημένα σας μικρά ή μεγάλα παιδιά!

Πασχαλινά Καλαθάκια
Πασχαλινά καλαθάκια σε διαφόρα ζωάκια, γεμισμένα με σοκολάτακια, ζαχαρωτά και ξύλινα διακοσμητικά! Ένα όμορφο και πολύ οικονομικό δωράκι για να χαρίσετε το Πάσχα αντί για το κλασσικό σοκολατένιο αυγό! 

Πασχαλινά μπαλόνια!
Σίγουρα το βαφτηστήρι θα ξετρελαθεί αν τη λαμπάδα και το δώρο του, συνοδεύει και ένα μπαλόνι! Τα πασχαλινά μπαλόνια όμως μπορούν σίγουρα να διακοσμήσουν μοναδικά και το δικό σας σπίτι! Κρεμάστε τα, κολλήστε τα στον τοίχο ή φουσκώστε τα με φιάλές ηλιον και διατηρήστε τις μέρες του Πάσχα το πιο γιορτινό και παιχνιδιάρικο σπίτι!



Τέλος, για τν πασχαλινή διακόσμηση του σπιτιού σας, μπορείτε να κρεμάσετε ένα πασχαλινό μπάνερ με κουνελάκια σε παστέλ χρώματα και.. φουντωτή ουρά για να υποδέχεται τους καλεσμένους σας! 


Ελπίζουμε να δώσαμε την παιχνιάρικη νότα που έλειπε απ' αυτό το Πάσχα!
Βρείτε εδώ όλα τα πασχαλινά μας προϊόντα:
https://balloon.gr/product-category/%cf%80%ce%b1%cf%83%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%b4%cf%8e%cf%81%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάπτιση: Γλιτώστε το τραπέζι μ' έναν εντυπωσιακό μπουφέ στην εκκλησία!

Ονειρεύεστε μια εντυπωσιακή βάπτιση για το μικρό σας πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα, αλλά η πολυέξοδη δεξίωση αναστέλλει τα όνειρά σας; Υπάρχ...