Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Πρώτα γενέθλια:Πώς να διοργανώσετε ένα τέλειο πάρτι!

Τα πιο ιδιαίτερα γενέθλια του παιδιού σας, είναι τα πρώτα! Η πρώτη φορά που κάποιος θα φυσήξει από δίπλα θα σβήσει τα πρώτα του κεράκια, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, αλλά απαιτεί ένα ξεχωριστό 1st birthday party!


Τα απαραίτητα!

Μπαλόνια! Δεν γίνεται να λείπουν τα μπαλόνια από ένα παιδικό πάρτι! Θα διακοσμήσουν τέλεια το χώρο, θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους και πρωτίστως θα ξετρελάνουν το μπέμπη ή τη μπέμπα που σίγουρα θα ασχολείται μαζί τους σ' όλο το πάρτι!
Υπάρχουν έτοιμα σετ με μπαλόνια με το Micky ή τη Minnie, για τα πρώτα γενέθλια, με μόλις 11,90€!
 
Κι άλλα πολλά μπαλόνια για να διαλέξετε και να τα συνδυάσετε εσείς!

Ακόμα μπορείτε να διαλέξετε μπαλόνια αριθμούς ή μπαλόνια γράμματα ανάμεσα από πολλά μεγέθη και χρώματα και να τα συνδυάσετε με λάτεξ μπαλόνια γενεθλιών! Φουσκώστε τα με ήλιον ώστε να πετάνε ή γεμίστε το πάτωμα με αυτά! Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

 


Διακόσμηση! Είτε τα γενέθλια γίνουν στο σπίτι είτε σε άλλο χώρο, μπορείτε να διακοσμήσετε με μπάνερ, γιρλάντες και σκηνικά τοίχου ώστε να ταιριάζει απόλυτα ο χώρος με την χαρούμενη περίσταση!




Περί φαγητού! Σίγουρα ένα πάρτι θα περιλαμβάνει φαγητά και γλυκά, που μάλλον προορίζονται για τα πολύύύ μεγαλύτερα παιδιά αν κρίνουμε απ' τις ηλικίες! Ωστόσο όλα τα είδη πάρτι θα πρέπει να θυμίζουν τον μικρό κύριο ή κυρία που γιορτάζει!

Πιατάκια,

Ποτηράκια,

   


Τραπεζομάντιλα και χαρτοπετσέτες,

     

Κουταλάκια & πιρουνάκια,
 Βάση για τα cupcake & τα ζαχαρωτά που θα ετοιμάσετε,
Και φυσικά το 1o του κεράκι! Και είναι only one!

  

Fun Day! Πρόκειται για τα πρώτα γενέθλια του μικρού σας και απαιτείται πολύ διασκέδαση! Γι' αυτό μην ξεχάσετε καπελάκια για όλα τα παιδιά, κανονάκια με κομφετί για την ώρα που σβήνει την τούρτα και το.. μαγικό παιχνίδι της πινιάτας, με πινιάτες σε πολλά σχέδια! Κι αν όλα τα παιδιά του πάρτι είναι πολύ μικρά για το παιχνίδι η πινιάτα γίνεται τέλειο διακοσμητικό για το δωμάτιο του παιδιού!
    

 
Ελπίζουμε να δώσαμε πολλές ιδέες για να κάνετε ένα τέλειο 1st birthday party για το μικρό σας!!
Every birthday counts.. especially the first!

Βρείτε εδώ όλα τα είδη πάρτι για 1st birthday party:

- boy: https://balloon.gr/product-category/home/party/party-gia-agorakia/prota-genethlia-gia-agoraki-party-gia-agorakia/

- girl: https://balloon.gr/product-category/home/party/party-gia-koritsia/prota-genethlia-gia-koritsaki-party-gia-koritsia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάπτιση: Γλιτώστε το τραπέζι μ' έναν εντυπωσιακό μπουφέ στην εκκλησία!

Ονειρεύεστε μια εντυπωσιακή βάπτιση για το μικρό σας πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα, αλλά η πολυέξοδη δεξίωση αναστέλλει τα όνειρά σας; Υπάρχ...