Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Φέτος καρναβαλιζόμαστε με πολλές δημιουργικές ιδέες!

Πλησιάζει μια πολύ αγαπημένη μας γιορτή, γιατί ταυτίζεται με ανεβασμένη διάθεση, χορό, πειράγματα, μασκαρέματα, παρελάσεις... Και φυσικά ο λόγος για τις Απόκριες!
Κι όπου γάμος και χαρά... τα μπαλόνια πρώτα, να δίνουν μια ξεχωριστή νότα στη διασκέδασή σας! Εδώ μπορείτε να πάρετε λοιπόν μερικές ιδέες για το πως θα απογειώσετε το αποκριάτικο πάρτι σας με μπαλόνια!

Διακόσμηση χώρου εκδήλωσης 
Αν σκοπεύετε να διοργανώσετε ένα αποκριάτικο πάρτι στο μαγαζί σας ή στο σπίτι με φίλους, μπορείτε να διακοσμήσετε εντυπωσιακά το χώρο σας με καρναβαλικά μπαλόνια!


  

   

   


Αν θέλετε πιο εύκολα πράγματα, μπορείτε απλά να γεμίσετε το σπίτι με μπαλόνια latex με αποκριάτικες εκτυπώσεις

     

Ή διακοσμήστε με foil χαρούμενα καρναβαλo-μπαλόνια!

Τεράστιο μπαλόνι Airwalker Κλόουν


Κι αν "πιάνουν" τα χέρια σας, μπορείτε να πειραματιστείτε ως κλόουν και να φτιάξετε με μπαλόνια κατασκευής σκυλάκια, σπαθιά και άλλα πολλά που μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ!


Μια πολύ παιχνιδιάρικη νότα, σε ένα αποκριάτικο πάρτι με παιδιά μπορεί να δώσει το παιχνίδι της πινιάτας! Μεγάλες χειροποίητες πινιάτες -για να χωράνε πολλά πολλά γλυκά μέσα- προσαρμοσμένες στις απόκριες με κλόουν ή αρλεκίνο, για .. πολύ παιχνίδι!

  

Συνδυάστε τη στολή σας με μπαλόνια!
Υπάρχουν κάποια μπαλόνια που θα μπορούσαν να αποτελέσουν από μόνα τους τη στολή σας ή να τη συνδυάσουν, όπως το μπαλόνι-μπύρα, μπαλόνι σε σχήμα κορώνας για βασιλιά και βασίλισσα, ή δώρου που φοριέται ως στέκα, μπαλόνι νεκροκεφαλή και πολλά ακόμα που θα τα βρείτε εδώ! 

Για ένα καρναβαλικό group που ξεχωρίζει!
Οι στολές του καρναβαλιού είναι πάντα φανταχτερές. Πώς θα κάνετε λοιπόν το group σας να ξεχωρίζει απ'τα υπόλοιπα; Μπαλόνια με εκτύπωση το όνομα του group! 


 


  



Όσοι ξέρετε από καρναβαλικά group, θα ξέρετε ότι ισοδυναμούν με.. πολλή φασαρία, οπότε και έχουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό από ήπιες χάρτινες καραμούζες, μέχρι κόρνες αερίου ή με τρόμπα χειρός για πιο δυνατά αποτελέσματα!
Όλοι οι συμμετέχοντες στις παρελάσεις έχουν πάντα κρεμασμένες στο λαιμό σφυρίχτρες, που τους συνοδεύουν στα τραγούδια. Εμείς έχουμε μια  διαφορετική σφυρίχτρα, που κάνει πόόόλυ περισσότερο θόρυβο απ'την κλασσική, και υπάρχει σε χρώματα πράσινο, κίτρινο και μαύρο για να ταιριάζει με τη στολή σας!

       
Και φυσικά σε κάθε πάρτι, πόσο μάλλον σε ένα αποκριάτικο, ταιριάζουν τα κανονάκια με κομφετί! (Αρκεί να μην είναι στο σαλόνι της μαμάς..)


Αποκριάτικη στολή από μπαλόνια!
Τέλος, αν είστε από αυτούς που κάθε καρναβάλι ψάχνουν από καιρό την πιο.. ιδιαίτερη στολή, σας έχουμε μια πολύ καλή ιδέα: Στολή από μπαλόνια! Σίγουρα θα κερδίσετε το βραβείο καλύτερης στολής απλά αν το παρακάνετε με το χορό, κινδυνεύετε να μείνετε χωρίς στολή...

  

 

Καρναβαλιστείτε και φέτος λοιπόν και βάλτε δημιουργικότητα και φαντασία, για αξέχαστα πάρτι!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βάπτιση: Γλιτώστε το τραπέζι μ' έναν εντυπωσιακό μπουφέ στην εκκλησία!

Ονειρεύεστε μια εντυπωσιακή βάπτιση για το μικρό σας πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα, αλλά η πολυέξοδη δεξίωση αναστέλλει τα όνειρά σας; Υπάρχ...