Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Κοπή Πίτας: Διακοσμήστε εντυπωσιακά τον χώρο της εκδήλωσης!


Ήρθε το 2019!

 Καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα!!!



Ανασκόπηση του έτους που έφυγε, στόχοι για τη νέα χρονιά, χαρά, συγκίνηση, τραγούδι και πλούσια δώρα επικρατούν πάντα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ένα έθιμο που τηρείται πιστά από συλλόγους και σχολεία.. για να πάει καλά η χρονιά!  Στο να πάρει ο χώρος της εκδήλωσης την εορταστική ατμόσφαιρα που αρμόζει, μπορεί να βοηθήσει πολύ η διακόσμησή του με μπαλόνια!
2019
Ένα εντυπωσιακό 2019, "γραμμένο" με μπαλόνια αριθμούς του ενός μέτρου, ή μικρότερα των 40 εκατοστών, θα υπενθυμίσει στους καλεσμένους την αιτία της γιορτινής μάζωξης! Οι αριθμοί διατίθενται σε πολλά χρώματα, για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο. Μπορείτε να τα φουσκώσετε με φιάλές ηλιον -εύκολα και διασκεδαστικά- και να τα δέσετε στο κεντρικό σημείο, να τα κρεμάσετε ή να τα κολλήσετε στον τοίχο με ταινία διπλής όψεως.


Φυσικά δεν μπορεί να λείπει και η σαμπάνια η οποία όμως θα είναι σαμπάνια έκπληξη και θα εκτοξεύει κονφετί!!!
 Κανονάκι Σαμπάνια με μεταλλικό κονφετί  

Φράσεις
Στο ίδιο μοτίβο μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο με λέξεις που ταιριάζουν φτιάχνοντάς τες από μπαλόνια γράμματα των 100εκ. ή μικρότερες των 40εκ., όπως το όνομα του συλλόγου, GIFTS στη γωνιά των δώρων, JOY ως ευχή για τη νέα χρονιά! 






Latex μπαλόνια
Φυσικά δεν γίνεται να λείπουν τα κλασσικά μπαλόνια latex, που μπορεί να είναι μονόχρωμα -κλασσικού μεγέθους ή πολύ μεγάλα- σε χρώματα που ταιριάζουν και να πετάνε με ήλιον ή να γεμίσουν το πάτωμα ή μπορεί να είναι μπαλόνια γεμισμένα με κομφετί! Κι αν θέλετε να εντυπωσιάσετε περισσότερο, φωτίστε την βραδινή εκδήλωση με μπαλόνια led!






Εκτύπωση μπαλονιών
Με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο στολισμός μπορεί να περιλαμβάνει μπαλόνια που φέρνουν την επωνυμία του καταστήματος ή του συλλόγου. Ο χώρος θα προσαρμοστεί τέλεια στην περίπτωσή σας και θα πετύχετε την καλύτερη διαφήμιση: ο καθένας θα θέλει να πάρει σπίτι του τα μπαλόνια που φέρνουν και την επωνυμία σας!

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας χρειάζεται γιορτινή διάθεση και πολλά χαμόγελα.   Προσθέστε μπαλόνια και σίγουρα θα το πετύχετε!


1 σχόλιο:

Βάπτιση: Γλιτώστε το τραπέζι μ' έναν εντυπωσιακό μπουφέ στην εκκλησία!

Ονειρεύεστε μια εντυπωσιακή βάπτιση για το μικρό σας πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα, αλλά η πολυέξοδη δεξίωση αναστέλλει τα όνειρά σας; Υπάρχ...